Hírek

Összes híreink

2022.01.02
GINOP Plusz-1.2.3-21
Legnépszerűbb gépbeszerzési és ingatlan fejlesztési pályázat ismét megjelent!
................................................
2021.03.16
GINOP Plusz
GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ (GINOP Plusz).
................................................
2021.01.06
VINOP-1.2.1-21
A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása VINOP-1.2.1-21
................................................
2020.05.05
Akár 70%-os vissza nem térítendő támogatási
GINOP-1.2.8-20 - VEKOP-1.2.6 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása
................................................
2017.12.20
B.Ú.É.K 2018
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!
................................................

Üzletpolitikánk

A sikerdíjas pályázatírás ismérve...

Cégünk üzletpolitikájának lényege, hogy csak akkor tekintünk egy munkát elvégezettnek, amennyiben a pályázat sikeres. Nincs előleg, nincs regisztrációs díj, kízárólag sikerdíj ellenében dolgozunk, a pályázat beadásáig és annak elbírálásáig ügyfeleinknek mindössze a pályázat dologi költségeit kell megelőlegezniük (cégkivonat, aláírási címpéldány stb.), cégünk fix összegű pályázatírási díjat nem számít fel!

Tapasztalataink szerint az összegek lehívásához is nagy szakértelemre és hozzáértésre van szükség, ezért cégünk a projekt menedzsment szolgáltatása keretében díjmentes tanácsadásban részesíti a nyertes pályázat után ügyfelét a beruházás teljes megvalósítása alatt és azon túl is.

Mit tartalmaz komplett pályázatmenedzsment szolgáltatásunk?

Megtekintheti a "Szolgáltatásaink" menüpont alatt.

Miért biztos a siker?

Számunkra a jó hírnev megőrzése és erősítése a legfontosabb, továbbá a sikeres pályázat ugyanolyan érdekünk, mint Önnek. Ugyanis nekünk csak és kizárólag sikeres pályázat esetén jár a tiszteledíjunk. Feleslegesen nem kívánjuk rabolni ügyfeleink drága idejét ezért kidolgoztuk ügyfél előminősítési rendszerünket, melynek köszönhetően előre tudjuk prognosztizálni  a pályázaton való sikeres részvétel esélyét.  Csak akkor vállaljuk el a megbízást, amennyiben 98 %-os valószínűség mellett úgy ítéljük meg, hogy sikeresen tudunk a pályázaton részt venni! Ezzel időt és energiát takarítunk meg ügyfeleink részére.

Az előminősítési folyamat egyszerű, gyors, díjmentes és kötelezettségmentes! Amennyiben élni kíván a lehetőséggel, töltse le weboldalunkról a kitöltendő táblázatot!

Mely pályázatokban vagyunk szakértők?

Cégünk specializálódott bizonyos típusú pályázatok írására. Már több éve csak az alábbi témákban vállalunk megbízásokat, mely területeken ezernél is több referenciával rendelkezünk: 

Főbb célcsoportjaink, akik számára hatékony megoldásokat tudunk kínálni:

A szakosodásnak köszönhetően a korábbi és az aktuális operatív programokat (GINOP, GOP, KMOP) az elejétől a végéig ismerjük annak minden előnyével és buktatójával. Pályázati tanácsadásunk célja, hogy teljes körűen tájékoztassuk ügyfeleinket mind a lehetőségeket, mind pedig a kötelezettségeket illetően, hogy Ön teljes információ ellátottság birtokában  megfelelő döntést tudjon hozni.

Nem titkolt célunk, hogy a pályázat nyerteseinek a projekt végrehajtása, és a támogatás lehívása után is pozitív tapasztalata legyen az EU pályázati rendszerről, és így a legközelebbi fejlesztésekor is minket bízzon meg pályázatának elkészítésével illetve pozitív tapasztalatait széles körben terjessze!

Büszkék vagyunk arra, hogy stratégiánk meghozta gyümölcsét, melyet több mint ezer nyertes pályázat, mint referenciáink támaszt alá.

Miért érdemes pályázatíró szolgáltatást igénybe venni?

A pályázati világ igen összetett szabályrendszernek van alárendelve, amelyben nem könnyű kiigazodni, magas fokú szakértelmet és tájékozottságot igényel.

Ismerni kell a különböző pályázatok kiírásának időpontját, a leadási határidőket, a finanszírozó és ellenőrző szervek által igényelt igazolások, dokumentumok körét, a különböző vállalkozások által igénybe vehető pályázatok fajtáit és még hosszan sorolhatnánk.

A pályázat sikeres elnyeréséhez hosszú út vezet, nem elég a formai követelményeknek eleget tenni, mivel ezekért a pénzekért kiélezett verseny folyik, a cél a minél jobb minőségű pályázati anyag összeállítása, amely megállja a helyét a megmérettetésben.  Mindemellett gondoskodni kell arról is, hogy az elnyert összegek a pályázati feltételeknek megfelelően legyenek felhasználva, hiszen ezek ellenőrzésre kerülnek.

Ha Ön is szeretné növelni esélyeit egy sikeres pályázati anyag összeállításában, forduljon hozzánk és segítünk eligazodni a pályázatok bonyolult világában!

 

Díjmentes előminősítés

A pályázati előminősítéshez küldje el cége adószámát és egy rövid leírást a fejlesztési elképzeléséről az alábbi email címre:

info@prospera.hu


Pályázat számláló:

Nyertes pályázatok száma:       1.719 db sikeres pályázat
Sikerességi arány:                   99 % felett
Összes  elnyert támogatás:       64,98 Mrd Ft
 
(2022.01.02-i állapot)