Hírek

Összes híreink

2022.01.02
GINOP Plusz-1.2.3-21
Legnépszerűbb gépbeszerzési és ingatlan fejlesztési pályázat ismét megjelent!
................................................
2021.03.16
GINOP Plusz
GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ (GINOP Plusz).
................................................
2021.01.06
VINOP-1.2.1-21
A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása VINOP-1.2.1-21
................................................
2020.05.05
Akár 70%-os vissza nem térítendő támogatási
GINOP-1.2.8-20 - VEKOP-1.2.6 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása
................................................
2017.12.20
B.Ú.É.K 2018
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!
................................................

Aktuális pályázatok

 

Pályázattípusok

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz

 

A 2021-2027-as időszakra vonatkozó Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (továbbiakban: GINOP Plusz) a magyar gazdaság növekedését szolgálja.

Ehhez szükséges egyrészt új munkahelyek létesítése, másrészt a munkát vállalni akarók képességeink fejlesztése. E célkitűzéshez kapcsolódóan a program további két fontos célkitűzése – az Európa Stratégiához is illeszkedve – az ország innovációs képességeinek és kapacitásainak, valamint a magyar ipari és szolgáltató szektornak a fókuszált fejlesztése.

A fenti célok elérése érdekében a GINOP Plusz a rendelkezésre álló forrásoka különféle beavatkozási területre koncentrálja, melyekből az alábbiakra specializálódtunk:

  1. Vállalkozásfejlesztés, kiemelt stratégiai ágazatok fejlesztése, digitalizáció
  2. Kutatás, fejlesztés, innováció
  3. Fenntartható munkaerőpiac

Vállalkozásfejlesztés, kiemelt stratégiai ágazatok fejlesztése, digitalizáció

A kkv-k körében szükséges elősegíteni olyan vállalkozói kapacitásokba történő beruházások megvalósítását, melyek lehetővé teszik új technológiák alkalmazását és ezen keresztül a vállalati folyamatok hatékonyságának javítását. A fellépések megvalósítása során fontos szempont, hogy a technológiai fejlesztés egyidejűleg és szervesen egészüljön ki magas színvonalú vállalatirányítási gyakorlatok vagy újszerű üzleti modellek bevezetésével, szervezeti fejlesztéssel.

A kiemelkedő teljesítményű vállalkozások további fejlődésének támogatása:
A jelentős növekedést felmutató vagy nagy növekedési potenciállal rendelkező, illetve valamely egyéb szempontból (pl. export teljesítmény vagy beszállítói együttműködések terén) kiemelkedően teljesítő vállalkozások számára partnerségen alapuló, célzott vállalkozásfejlesztési szolgáltatások kerülnek biztosításra.

A gazdaság meghatározó részét alkotó kkv szektor általános technológiai, szervezeti és stratégiai megújulásának ösztönzése:
A technológiafejlesztés keretében a kevésbé fejlett régiókban működő kkv-k kerülnek támogatásra, és a halmazon belül a szabad vállalkozási zónákban tevékenykedő vállalkozások részére kívánnak kedvezőbb lehetőséget teremteni.

Kiemelt stratégiai ágazatok fejlesztése:
A fejlesztendő stratégiai ágazatok között hangsúlyosan jelenik meg a zöldgazdaság, ezért célzott programokkal szükséges támogatni többek között a körforgásos gazdasági folyamatok elterjedését, a szennyező termékek helyettesítését, valamint az energiahatékonysági, vízfelhasználási, elektromobilitási és egyéb zöldgazdasági beruházásokat kiszolgálni képes hazai gyártói bázis megerősítését, a gyártók és felhasználók közötti partnerkapcsolatok kiépülését.

Díjmentes előminősítés

A pályázati előminősítéshez küldje el cége adószámát és egy rövid leírást a fejlesztési elképzeléséről az alábbi email címre:

info@prospera.hu


Pályázat számláló:

Nyertes pályázatok száma:       1.719 db sikeres pályázat
Sikerességi arány:                   99 % felett
Összes  elnyert támogatás:       64,98 Mrd Ft
 
(2022.01.02-i állapot)