Hírek

Összes híreink

2022.01.02
GINOP Plusz-1.2.3-21
Legnépszerűbb gépbeszerzési és ingatlan fejlesztési pályázat ismét megjelent!
................................................
2021.03.16
GINOP Plusz
GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ (GINOP Plusz).
................................................
2021.01.06
VINOP-1.2.1-21
A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása VINOP-1.2.1-21
................................................
2020.05.05
Akár 70%-os vissza nem térítendő támogatási
GINOP-1.2.8-20 - VEKOP-1.2.6 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása
................................................
2017.12.20
B.Ú.É.K 2018
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!
................................................

Hírek


GINOP Plusz

<<< Vissza
 
2021.03.16

GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ (GINOP Plusz).

Tisztelt Ügyfelünk!

A magyar gazdaság – a koronavírus járvány negatív gazdasági hatásai ellenére sikeres tíz évet tudhat maga után. Ezt az időszakot a foglalkoztatás bővülése, a bérek emelkedése, a kis- és középvállalkozások termelékenységének javulása, a beruházások növekedése jellemezte. Ez egyszerre köszönhető a vállalkozások és alkalmazottjaik sikeres munkájának és a stabilitásra és a gazdaság megerősítésére szolgáló, valamint a foglalkoztatás bővítését támogató pályázatoknak.
A magyar gazdaság korszakváltását előre vetítő tényezők jelensége a járvány hatására nem csökkent, sőt inkább felértékelődött. 
Ezen kihívásokra válaszul újra kellett tervezni a gazdaságösztönző programokat és a vállalkozásokat szolgáló fejlesztések összefoglaló neve is változik: GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ (GINOP Plusz).

Mint minden változásnak vannak negatív hatásai is és jelen esetben ezt a pályázati felhívások időbeli megjelenésében lehet majd érezni.
Konkrét információval sajnos mi sem rendelkezünk, de elképzelhető, 2021. április-májusára várhatóak az első kiírások, melyek keretében eszköz beszerzésre és ingatlan fejlesztésre lehet majd támogatást igénybe venni.

Arra kérjük ügyfeleinket, hogy a megkezdett munkát, pályázati előkészületeket ne állítsák le, a “nyert” időt próbálják hatékonyan felhasználni. Meglátásunk szerint nem az a lényeg, hogy az elsők között beadják a pályázatot, hanem a dokumentumok szakmai összeállítására helyezzük inkább a hangsúlyt. Tapasztalatból tudjuk, hogy az árajánlatok, piacfelmérési sablonok pályázati előírásoknak megfelelő összeállítása sok időt igényel és számos esetben találkozunk hiányosságokkal, melyeket javítani kell.
A pályázati eljárásrend
mindössze egy alkalommal lehetőséget biztosít a dokumentumok javítására, azonban egyáltalán nem mindegy, milyen mennyiségű dokumentumot érint a változtatási kényszer.

Fő célunk, hogy magas szakmai színvonalú pályázati anyagok összeállításával hozzájáruljunk vállalkozásának sikereihez.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne, úgy állunk szíves rendelkezésére.

Üdvözlettel: Böröcz András

Díjmentes előminősítés

A pályázati előminősítéshez küldje el cége adószámát és egy rövid leírást a fejlesztési elképzeléséről az alábbi email címre:

info@prospera.hu


Pályázat számláló:

Nyertes pályázatok száma:       1.719 db sikeres pályázat
Sikerességi arány:                   99 % felett
Összes  elnyert támogatás:       64,98 Mrd Ft
 
(2022.01.02-i állapot)